Geen categorie

Mijn belofte aan jou als lezer2 min read

31 januari 2020 2 min read

author:

Mijn belofte aan jou als lezer2 min read

Leestijd: 2 minuten

Zo, daar ben ik weer. Nu denk jij, lieve lezer, waarschijnlijk: huh? Weer? Ik heb geen idee wie je bent. En trouwens, van dit blog heb ik ook nooit eerder gehoord.

Snap ik, en dat kan ook niet anders.

Dit blog, Cinnamon words, is nieuw. Één van de duizenden blogs die iedere dag worden aangemaakt door mensen die de waarde van het medium zien, iets met de wereld willen delen of misschien de nieuwe Mascha Feoktistova willen worden. Slechts een handvol blogs blijft bestaan en zijn over een paar maanden nog steeds actief.

Ik beloof aan je dat dit blog bij dat handjevol hoort.

Mijn eerste blog startte ik in 2011. Vol ideeën en enthousiasme over het relatief nieuwe medium. Soms blogde ik een paar keer per maand, soms iedere dag. Al snel kreeg ik lezers, ontdekte ik hoe klein het bloggerswereldje was en wilde ik alles leren wat er over bloggen te leren viel.

Ik volgde blogworkshops van mijn bloghelden, Merel Roze en Ernst-Jan Pfauth. Leerde over het belang van eerste zinnen, het kiezen van een niche en regelmaat. ‘Outblog yourself!’ schreef Ernst-Jan vaak op zijn blog, dus dat deed ik.

Tot ik afstudeerde, het drukker kreeg met mijn werk. En mijn werk belangrijker maakte dan het bloggen. Als een echte millennial wilde ik niet achterblijven, mee met generatiegenoten die promoties maakten, salarisverhogingen kregen, bedrijven startten. Mijn blog verloor mijn interesse.

En, oja, als echte millennial kreeg ik ook een burn-out. Nog niet eens zo lang geleden trouwens, maar daarover later meer. Dat is mijn tweede belofte aan je, lieve lezer.

Mijn punt? Ik miste het bloggen, herinnerde me hoe fijn het was om iets te doen wat niks met werk, nuttig zijn of jezelf verbeteren te maken had. Om een stukje internet te hebben van jezelf, een zeldzaam stukje dat nog niet van Facebook of Google is.

Dus, hier ben ik weer. En de komende tijd ga je hier veel van me horen. Ik deel alles waar ik als millennial mee worstel.

100% eerlijk.

En 100% zonder Instagram-filters.

Nu weet je iets meer van me. En van wat je hier kunt verwachten. Ik ben er klaar voor om het bloggen weer op te pakken. Blijf je rondhangen om het mee te maken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *